Kakaové máslo v krabičce
Kakaové máslo Fino de Aroma, 100% přírodní, chemicky neprocesované, 120 g
Kategorie: | Kakaové máslo |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Co vás bude určitě zajímat
Pokud jste ještě neměli příležitost ochutnat 100% čisté kakaové máslo, zkuste máslo vyrobené z kolumbijských kakaových bobů Fino de Aroma. Má čokoládovou vůni a chuť. Obsahuje specifické antioxidanty, které zabraňují jeho žluknutí, proto má dlouhou trvanlivost a vysoký bod přepálení.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Dropsy másla jsou balené do kraftové krabičky s miskou, určené pro přímý kontakt s potravinami.
Složení
100% naturální, panenské, chemicky neprocesované kakaové máslo Fino de Aroma
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 3758 kJ/898 kcal
Tuky 99,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 60,7 g, sacharidy 0,1 g z toho cukry 0 g, vláknina 0 g, bílkoviny 0,1 g, sůl 0 g
Inspirujte se...
Tento specifický druh vysoce kvalitního tuku najde jistě místo ve vaší kuchyni. Můžete ho použít jako přísadu v cukrářské výrobě, např. přidat pár koleček do čokoládové polevy. Narozdíl od běžného másla či oleje má kakaové máslo vysoký bod přepálení, a tak je tento vzácný tuk vhodný na smažení, např. palačinek, steaku nebo vajíček. Při smažení krásně voní čokoládou, ale je chuťově neutrální, a tak nezmění chuť pokrmu, naopak ji zvýrazní. Máslo má ale ještě jednu možnost použití - zkuste kolečko rozpustit v dlaních a jemně vetřít do kůže - vždyť kakaové máslo se používá jako drahá ingredience v kosmetické výrobě!
Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 18–20°C. Kakaovému máslu nesvědčí teplo, světlo a intenzivní pachy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.