FINE CHOCOLATE HOT & MILK

Mléčná odrůdová čokoláda Fino de Aroma pro přípravu teplého nápoje, 400 g

Skladem
339 Kč
Kategorie: Teplé čokolády
Hmotnost: 0.4 kg

Co vás bude určitě zajímat

ATLANTICO je jemná lahodná mléčná čokoláda. Název získala podle umístění plantáží v blízkosti oceánu, který obohacuje její chuť a vůni tropického ovoce lehce slaným nádechem mořského vzduchu.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Složení
Třtinový cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 35 % kakaové sušiny.
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.


Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2357 kJ/ 563 kcal
Tuky 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 22 g, sacharidy 53 g z toho cukry 41 g, vláknina 2 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g

Inspirujte se…
Během celého roku si můžete vychutnat osvěžující čokoládový nápoj. Na jeho přípravu použijte horkou vodní lázeň, mlékovar, pěnič mléka nebo rozpusťte čokoládu přímo ve smetaně, mléce nebo vodě zahřáté na teplotu 60 °C. Vhodné poměry na 50 g čokolády: hustá 50 ml, krémová 100 ml, tekutá 150 ml. Před podáváním rozehřátou čokoládu dobře rozmíchejte a servírujte mírně teplou. Pro přípravu fondue zkuste poměr 150 g čokolády na 100 ml mléka.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Zpět do obchodu