85% Extra hořká čokoláda TUMACO

Odrůdová čokoláda Single Origin, Fino de Aroma

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
79 Kč 269 Kč 479 Kč 829 Kč od 79 Kč

Co vás bude určitě zajímat

TUMACO je čokoláda ideální pro ty, kteří hledají ve své čokoládě rovnováhu chuti a vůně. Intenzivní hořká čokoláda je vyrobená výhradně z kakaa pěstovaného v oblasti Tumaco v Kolumbii. Má vynikající vlastnosti, výraznou vůni a květinovou chuť, typickou pro kolumbijské kakao. Hutná, zemitá čokoládová chuť je zakončená ovocným akcentem s nepatrným nádechem sladkosti. Tóny vanilky a pepře se zde snoubí s hořkým tónem. Výsledkem je komplexní a chuťové buňky uspokojující extra hořká čokoláda.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Single Origin označuje čokoládu jednoho původu, tzv. jednoodrůdovou plantážní čokoládu.

Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 85 % kakaové sušiny.
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2594 kJ/ 620 kcal
Tuky 50 g z toho nasycené mastné kyseliny 27 g, sacharidy 33 g z toho cukry 14 g, vláknina 12, bílkoviny 9 g, sůl 0 g

Inspirujte se…
Věřte, že každodenní konzumací této kvalitní vysokoprocentní hořké čokolády přinášíte do těla pestrou škálu zdraví prospěšných látek, které přispívají ke správnému fungování buněk.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Zpět do obchodu