Co vás bude určitě zajímat
EL ROSARIO je čokoláda zpracovaná z bobů pěstovaných na farmě El Rosario v regionu Necocli. Vyznačuje se plnou kakaovou chutí typickou pro karibské klima, tedy vyváženou, máslově hořkou chutí. Jemně vínové, lehce dubově kouřové podtóny s příchutí agáve a tequily dávají této tmavé čokoládě zcela výjimečný charakter. Čokoláda se na jazyku krásně rozpouští a podporuje tak vynikající krémový a jemný pocit s intenzivním a dlouhotrvajícím čokoládovým dozvukem v ústech. Skutečné potěšení pro smysly.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6 - 8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Složení:
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, min. 78,5 % kakaové sušiny
. Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2541 kJ/607 kcal
. Tuky 47 g z toho nasycené mastné kyseliny 29 g, sacharidy 38 g z toho cukry 21 g, vláknina 11 g, bílkoviny 8 g, sůl 0 g
Inspirujte se...
Skvělá kombinace pro snoubení s těžkými červenými barikovanými víny.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
