70% Hořká čokoláda v krabičce

Odrůdová čokoláda Fino de Aroma, 120 g

Skladem
149 Kč
Kategorie: Miniboxy
Hmotnost: 0.12 kg

Co vás bude určitě zajímat

PALENQUE je čokoláda vysoké kvality plná kontrastů, která naplní vaše patro směsí chutí. Kakaové tóny zaplavují smysly svým aroma, posílené hořce praženými tóny, které trvají a dodávají mu typickou robustnost bobů ze severu země. Chuťovou tečku této skvělé čokolády jsou speciální tóny kávy, její nelepivost a ovocná kyselost.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Čokoláda je balená do kraftové krabičky s miskou, určené pro přímý kontakt s potravinami. Čokoládu tak můžete umístit na viditelné místo, třeba na pracovní stůl a rychlé doplnění energie budete mít na dosah. Nezapoměňte se podělit s přáteli a kolegy.

Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 70 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2469 kJ/590 kcal
Tuky 42 g z toho nasycené mastné kyseliny 25 g, sacharidy 45 g z toho cukry29 g, vláknina 10 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g

Inspirujte se...
Uvařte si chilli con carne s kouskem hořké čokolády, upečte si čokoládové sušenky cookies nebo se nechte unášet hořkou chutí čokolády, kdykoliv se o vás bude pokoušet skleslost.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C.
 Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy.
 Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem.

Zpět do obchodu