Co vás bude určitě zajímat
COLOMBIA je čokoláda vysoké kvality plná kontrastů, která naplní vaše patro směsí chutí. Kakaové tóny zaplavují smysly svým aroma, posílené hořce praženými tóny, které trvají a dodávají mu typickou robustnost bobů ze severu země. Chuťovou tečku této skvělé čokolády jsou speciální tóny kávy, její nelepivost a ovocná kyselost.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, přírodní vanilka, min. 70 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2435 kJ/582 kcal
Tuky 42 g z toho nasycené mastné kyseliny 25 g, sacharidy 45 g z toho cukry 29 g, vláknina 10 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g
Inspirujte se...
Uvařte si chilli con carne s kouskem hořké čokolády, upečte si čokoládové sušenky cookies nebo se nechte unášet hořkou chutí čokolády, kdykoliv se o vás bude pokoušet skleslost.
Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 18–20 °C.
Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy.
Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem.
Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.