60% Hořká čokoláda v krabičce

Odrůdová čokoláda Fino de Aroma, 120 g

Skladem
149 Kč
Kategorie: Miniboxy
Hmotnost: 0.12 kg

Co vás bude určitě zajímat

MACONDO představuje skvělou volbu pro milovníky hořké čokolády „tak akorát”. Získá si vás svojí exotickou, hořkosladkou chutí s lehce ovocitě kyselými tóny. Má jemnou strukturu a harmonickou vyváženost mezi typickou hořkostí kakaa a sladkostí třtiny.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Čokoláda je balená do kraftové krabičky s miskou, určené pro přímý kontakt s potravinami. Čokoládu tak můžete umístit na viditelné místo, třeba na pracovní stůl a rychlé doplnění energie budete mít na dosah. Nezapoměňte se podělit s přáteli a kolegy.

Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 60 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2343 kJ/560 kcal
Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g, sacharidy 53 g z toho cukry 39 g, vláknina 9 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g

Inspirujte se...
Tato příjemně hořká čokoláda by neměla chybě v žádné domácnosti. Je ideální pro vytváření čokoládových cukrovinek nebo ochucení pekařských výrobků, zmrzliny a dezertů i na polevy. Je to čokoláda pro každý den - nechte ji pomalu rozpouštět na jazyku a unášet se její neopakovatelnou chutí.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Zpět do obchodu