55% Jemně hořká čokoláda MONTANA

Odrůdová čokoláda Fino de Aroma

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
89 Kč 109 Kč 249 Kč 439 Kč 799 Kč od 89 Kč

Co vás bude určitě zajímat

MONTANA je jemně hořká čokoláda, vyznačující se sladko chutí banánů v krémově hladké čokoládě, kterou provází znatelné tóny zralého manga.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, slunečnicový lecitin, min. 55 % kakaové sušiny.
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2308 kJ/552 kcal
Tuky 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 21 g, sacharidy 55 g z toho cukry 44 g, vláknina 7 g, bílkoviny 5 g, sůl 0 g

Inspirujte se…
Malé čokoládové pecičky si zamíchejte do müsli nebo kaše, připravte si teplou čokoládu nebo fondue, přidejte do sladkých receptů nebo použijte na polevu - podle vlastního uvážení a chuti. Na přípravu teplé čokolády můžete použít horkou vodní lázeň, mlékovar, pěnič mléka nebo rozpusťte čokoládu přímo ve smetaně, mléce nebo vodě zahřáté na teplotu 60 °C. Vhodné poměry na 50 g čokolády: hustá 50 ml, krémová 100 ml, tekutá 150 ml. Před podáváním rozehřátou čokoládu dobře rozmíchejte a servírujte mírně teplou. Pro přípravu fondue doporučujeme poměr 150 g čokolády na 100 ml mléka.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu