Co vás bude určitě zajímat
MONTANA je jemně hořká čokoláda, vyznačující se sladko chutí banánů v krémově hladké čokoládě, kterou provází znatelné tóny zralého manga.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, slunečnicový lecitin, min. 55 % kakaové sušiny.
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2308 kJ/552 kcal
Tuky 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 21 g, sacharidy 55 g z toho cukry 44 g, vláknina 7 g, bílkoviny 5 g, sůl 0 g
Inspirujte se…
Malé čokoládové pecičky si zamíchejte do müsli nebo kaše, připravte si teplou čokoládu nebo fondue, přidejte do sladkých receptů nebo použijte na polevu - podle vlastního uvážení a chuti. Na přípravu teplé čokolády můžete použít horkou vodní lázeň, mlékovar, pěnič mléka nebo rozpusťte čokoládu přímo ve smetaně, mléce nebo vodě zahřáté na teplotu 60 °C. Vhodné poměry na 50 g čokolády: hustá 50 ml, krémová 100 ml, tekutá 150 ml. Před podáváním rozehřátou čokoládu dobře rozmíchejte a servírujte mírně teplou. Pro přípravu fondue doporučujeme poměr 150 g čokolády na 100 ml mléka.
Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 18–20 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.