100% Čokoláda v krabičce

Kakaová hmota Fino de Aroma, 120 g

Skladem
149 Kč
Kategorie: Miniboxy
Hmotnost: 0.12 kg

Co vás bude určitě zajímat



Pokud jste čokoládoví labužníci, oceníte plnou hořkou čokoládovou chuť 100% čisté kakaové hmoty. Budete mile překvapeni, protože díky vysokému obsahu kakaového másla poskytuje svojí charakteristickou hořkostí surový, ale přesto jemný pocit v ústech.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Čokoláda je balená do kraftové krabičky s miskou, určené pro přímý kontakt s potravinami. Čokoládu tak můžete umístit na viditelné místo, třeba na pracovní stůl a rychlé doplnění energie budete mít na dosah. Nezapoměňte se podělit s přáteli a kolegy.

Složení
Kakaová hmota, kakaové máslo, sojový lecitin, 100 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, je bez lepku a bez GMO.
 
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2639 kJ/630 kcal
Tuky 53 g z toho nasycené mastné kyseliny 32 g, sacharidy 25 g z toho cukry 0 g, vláknina 17 g, bílkoviny 12 g, sůl 0 g

Inspirujte se…
Stoprocentní čokoládu si oblíbíte, pokud při přípravě pokrmů dáváte přednost surovinám bez přidaného cukru. Druh sladidla, případně kakaové máslo můžete koneckonců doplnit podle vlastní chuti. Nebo najdete zalíbení v její autentické chuti a bude vám doplňovat energii během náročných dní.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Zpět do obchodu