Co vás bude určitě zajímat
WHITE je jedinečná bílá čokoláda. Vyrábí se z přírodního, chemicky neprocesovaného kakaového másla s vyváženým poměrem sušeného mléka a třtinového cukru.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Složení
Třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 28 % kakaové sušiny.
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2350 kJ/562 kcal
Tuky 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 22 g, sacharidy 54 g z toho cukry 44 g, vláknina 0 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g
Inspirujte se…
Připravte si teplou čokoládu nebo fondue, přidejte do sladkých receptů nebo použijte na polevu - podle vlastního uvážení a chuti.
Na přípravu teplé čokolády můžete použít horkou vodní lázeň, mlékovar, pěnič mléka nebo rozpusťte čokoládu přímo ve smetaně, mléce nebo vodě zahřáté na teplotu 60 °C. Vhodné poměry na 50 g čokolády: hustá 50 ml, krémová 100 ml, tekutá 150 ml. Před podáváním rozehřátou čokoládu dobře rozmíchejte a servírujte mírně teplou. Pro přípravu fondue zkuste poměr 150 g čokolády na 100 ml mléka.
Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 18–20 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.